Yeniden Refah Partisi milletvekili aday listesi açıklandı. 14 Mayıs 2023 seçimleri Yeniden Refah Partisi 28. Dönem milletvekili Erzincan adayı Emrah Bayındır oldu. Erzincanlı Emrah Bayındır, aynı zamanda Yeniden Refah Partisi Erzincan İl Başkanlığı görevini de yürütmekteydi. Bayındır, 1978 Erzincan doğumlu, okul tahsillerini Erzincan'da tamamlamıştır. Erzincanlı sevilen esnaflarından biri olup, 2002 yılından beri matbaa ve reklam sektöründe hizmet vermektedir.

MİLLETVEKİLİ LİSTELERİ YSK'YA TESLİM EDİLDİ!

Yeniden Refah Partisi Genel Sekreteri Suat Pamukçu ve beraberindekiler, aday listesini YSK Başkanı Ahmet Yener'e teslim etti.

Pamukçu, aday listesinin teslim edilmesinin ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, parti olarak yoğun çalışma sonunda tüm illeri kapsayan listeleri bugün YSK'ye verdiklerini söyledi.

Seçim takvimi açısından sürenin çok kısa olmasının yoğun bir çalışmayı gerektirdiğini belirten Pamukçu, "Verdiğimiz listeler 81 ili kapsıyor. Türkiye'de 81 ilde kendi logomuzla seçimlere katılıyoruz. Ancak tabii ki daha önce yaptığımız ittifak protokolü çerçevesinde Cumhur İttifakı kapsamı içerisinde seçimlere girmiş oluyoruz." diye konuştu.