2024 TOKİ konut başvuruları ne zaman? TOKİ konut başvuru nasıl yapılacak?

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı 2024 Yılı için Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ev sahibi olmak için konut üretmeye devam ediyor.

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Geçtiğimiz yıllarda ilk kez ev sahibi olacak vatandaşlar ile 30 yaş altı gençler için uygun kampanyalar düzenleyerek, bu seneki projeleri merak konusu oldu. Peki, 2024 TOKİ başvurusu ne zaman?

Peynir piyasasına yeni düzenleme geliyor Peynir piyasasına yeni düzenleme geliyor

2024 TOKİ konut başvuruları ne zaman? TOKİ konut başvuru nasıl yapılacak?

Toplu Konut İdaresi (TOKİ)  son olarak, 32 ilde 169 konut ve 28 ilde 192 iş yerini açık artırmayla satmıştı. 13-14 Aralık'ta açık artırma yöntemiyle yapılan satışların ardından tüm gözler kurumun yeni güncel satış projelerinde olacak. İşte, 2024 TOKİ başvurularında son bilgiler...

2024 TOKİ BAŞVURUSU NE ZAMAN?

TOKİ'nin ev sahibi olmak isteyen vatandaşlara bu seneki konut satışlarına yönelik projeler henüz netleşmedi. Bu tarih itibari ile net bir bilgi yok.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın (TOKİ) 2024 kampanya ve konut üretimine dair kurumdan resmi açıklamalar geldikçe haberlerini vereceğiz.

HANGİ İLDE KONUT SATIŞI OLDUĞU NASIL ÖĞRENİLİR?

Toplu Konut İdaresi (TOKİ)  Web sayfasındaki "Talep ve Satış" bölümünden, tüm illerdeki konut satışları hakkında detaylı bilgi edinebilirsiniz.

Editör: Mehmet Yaşar Çiçek