Kemaliye Belediyesi tarafından, Eski Sanayi Sitesi-Dapur başı-Koçan-Embiyabey-Bahçe yolu genişletme çalışmalarına başladı.

TOKİ inşaatının bitmesi sonrasında planlamaları ve yapım zamanı önceden belirlenen çalışma, İl Özel İdaresi'ne ait araçlar ve belediye imkanları ile gerçekleştiriliyor.

Kemaliye Belediyesi tarafından yapılan paylaşımda, bazı zamanlar yolun trafiğe kapanacağından dolayı vatandaşlardan sağduyulu ve sabırlı olmaları istendi.

Paylaşımın devamında, 'Yapılan çalışma ile ilgili katkı ve desteklerinden dolayı Sayın Valimiz Mehmet Makas, İlçe Kaymakamımız Sayın İlhan Kayatürk, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Sayın Yaşar Felekoğlu, İl Genel Meclis üyemiz Sayın Hacı Mehmet Akgül, İlçe Özel idare Şefi Sayın Levent Yayla ve çalışanlarına, en önemlisi inşaat ve yapım süresince anlayış gösteren Kemaliyelilere çok teşekkür ederiz.

Kemaliyemizin yapılacak her işi için yapılacak işler ve zamanlama hazır olup, belli bir plan dahilinde çalışmalarımız devam edecektir' ifadelerine yer verildi. Haber: Seher Özbilir