Artık nerdeyse her evde bulunan ama henüz almayanlar veya yaklaşan anneler gününde hediye almak isteyenler için 2024 yılında satın alınabilecek en iyi robot süpürgeler listesinde yer alan modellerin özelliklerine aşağıdan bakabilirsiniz.

Dyson 360 Vis Nav

Yaşam alanlarını kusursuz şekilde temizleyen cihazların başında gelen Dyson 360 Vis Nav, gelişmiş özellikleri nedeniyle ilgi odağı hâline geldi. Bu robot süpürge teknolojisi, yaşam alanındaki tüm zemini otomatik şekilde tarıyor. Zemin üzerindeki kir, toz gibi maddeleri de çekme özelliğine sahiptir.

Üstün teknolojiyle tasarlanan Dyson 360 Vis Nav, yaşam alanının her köşesine kolaylıkla ulaşılabiliyor. Etkili temizlik yapma imkanı sağlayan cihaz, ileri görüş yeteneğinden oluşuyor. Gelişmiş navigasyon özellikleriyle alanın etkili temizlenmesini sağlıyor.

Roidmi Eve Plus Akıllı Çöp İstasyonlu Robot Süpürge

Roidmi Eve Plus; akıllı toz boşaltma üniteli şekilde dizayn edilmiştir. 2700Pa vakum gücü 5200 mAh bataryalı tasarlanmıştır. 9.8 cm yükseklikte geliştirilen bu robot süpürge; haritalandırma ve 4. nesil lazer sistemi hassas tarama işlemlerini başarılı şekilde gerçekleştiriyor.

Roidmi Eve Plus Robot süpürgede derinlik algılama özelliği var. Bu sayede merdiven vb. yüksek yerleri hemen algılayıp düşmekten kurtuluyor. Aynı zamanda bulunduğu zemine göre otomatik olarak vakum gücünü kolayca ayarlıyor.

Fakir Robert RS 780 Plus

Titreşimli mop özelliği sayesinde daha etkili ve yüksek performanslı temizlik yapabilen Fakir Robert RS 780 Plus, 4000 PA emiş gücüne sahip. 4 farklı emiş ve 3 farklı silme ayarı sunan cihazda akıllı lazer navigasyon sistemi bulunuyor.

Çoklu haritalama özelliğini içeren robot halı üzerindeyken vakum gücünü otomatik artırabiliyor. Fakir tarafından piyasaya sürülen robot süpürgede 5.200 mAh batarya kapasitesi bulunuyor. 150 dakikaya kadar çalışma süresi sunan cihazın şarj süresi 4-5 saat civarında.

Threads uygulaması kapatılıyor mu? İşte tüm detaylar.. Threads uygulaması kapatılıyor mu? İşte tüm detaylar..

Xiaomi Robot Vacuum S10T

Xiaomi Robot Vacuum S10T modelinde süper, turbo ve standart olmak üzere üç farklı mod bulunuyor. Süper mod 8000 Pa, turbo mod 4000 Pa, standart mod ise 2000 Pa emiş gücünde çalışıyor. LDS lazer navigasyon sisteminin yer aldığı cihazda 5.200 mAh batarya kapasitesi mevcut.

iRobot Roomba i7+ Akıllı Robot Süpürge

iRobot Roomba i7+ isimli akıllı robot süpürge, sahip olduğu özellikler ile ön plana çıkıyor. iAdapt 3.0 navigasyonu destekleyen üründe Otomatik Kir boşaltma Sistemi mevcut. Odaları bölgelere ayırabilir, isimlendirebilir ve her birini temizlemek için program belirleyebilirsiniz.

Pili azaldığında şarj istasyonuna gidip şarj olan robot süpürge, işlem tamamlandıktan sonra odaları temizlemeye devam ediyor. Üründe ayrıca döner yan fırça da yer alıyor. Bu, ulaşılması zor kısımların da temizlenebilmesini sağlıyor. iRobot HOME uygulamasından cihaz ile ilgili çeşitli ayarlamalar yapabilmeniz mümkün.

Philips HomeRun 7000 Serisi XU7000/02

5000 Pa emiş gücüne sahip olan Philips HomeRun 7000 Serisi XU7000/02, oyuncak ya da ayakkabı gibi küçük nesneleri algılıyor. Bu sayede bu tarz nesnelere çarpmadan temizliğe devam edebiliyor. 5200 mAh batarya kapasitesinin yer aldığı robot, sadece süpürmeye kıyasla daha fazla ince tozu temizleyebiliyor.

Roborock S6 Maxv Aı Dual Mop Robot Süpürge

En iyi robot süpürge modelleri ve fiyatları araştırması kapsamında listemize Roborock S6 Maxv Aı Dual Mop cihazını ekleyebiliriz. 2500Pa emiş gücü olan cihaz, 5200 mAh pil kapasiteli olarak üretilmiştir. 250 metre kare alanı temizleyebiliyor. Çift kameralı şekilde dizayn edilmiştir. En ufak tozu dahi algılayarak hemen temizliyor.

Homend Alex Laser 1281H

3 farklı emiş modundan oluşan HOMEND Alex Laser, 600 ml toz haznesinden oluşuyor. Yüksek sensörleri ve 3 farklı damlatma modlu olarak üretilmiştir. Maksimum performansa a sahip olan HOMEND Alex Laser, çift taraflı fırçadan oluşmuştur. Çoklu haritalama özelliği vardır. 400 ml su hazneli şekilde tasarlanmıştır. Aynı zamanda 600 ml’de toz haznesi bulunuyor.

Uygun Fiyatlı Robot Süpürge Modelleri - 2024

  • Xiaomi Mi Robot Vakumlu Mop 2 Pro
  • Homend Alex Laser 1281H
  • Bissell 2601N EV675
  • Arçelik Imperium Robo RS 3221 
  • Dreame Vacuum Mop F9
  • Viomi V3 Vacuum Cleaner
  • Yui S7 Plus 
  • Tefal X- Plorer Seriee 75 Mop Özellikli Akıllı Robot Süpürge -tamindir-