2024 yılının bahar ve yaz aylarında inci parlaklığında, sedefli görünümlü ama abartıdan uzak zarif ve ışıltılı bir cilt görünümü ön planda olacak. Likit ya da stick formdaki aydınlatıcılar tam istediğiniz görünümü yakalamanıza yardımcı olacaktır.

Renkli makyaj, renkli farlar ve renkli rimeller 2024 yılında geri dönüyor. Renkli rimeller, renkli farlar... Renge dair ne varsa 2024'de göreceğiz.Trendleri yakalamak istiyorsanız bu aralar alışveriş sepetinize eklemeniz gerekenlerden biri de canlı renklere sahip bir far paleti.

Toyota O modellerin Motorunu Ücretsiz Değiştiriyor! Toyota O modellerin Motorunu Ücretsiz Değiştiriyor!

Tırnaklarda sadelik ön planda...Rakı beyazı tırnaklar yine yeniden hayatımıza giriyor... Kısa ve tercihen küt. 

2024 ise şeftalinin yükselişine şahit olacağımız bir sene olacak. Gözler, yanaklar ve dudaklar... Her yerde şeftali tonları ön planda olacak.

2024 yılında vamp kadın makyajı geri döndü. Kabarık hacimli saçlar, buğulu gözler, dudak kalemi ile çizilmiş dudaklar, yoğun rimel sürülmüş kirpikler, kırmızı tonlar... Hepsi 2024'de bizimle olacak.

Saçların yandan ayrılmış ve tek taraftan önde görünümü 2024 yılında oldukça trend. Omuz hizasından uzun saçlarınız varsa tek tarafa saçları toplamak artık çok trend.

Editör: Haber Merkezi - SK